Verkeerscommunicatie!
Grip op beeldvorming rondom grootschalige bouwprojecten en verkeersstromen

Duurzaam inzetten van professionals

Het is een nieuw vraagstuk: 

Op welke manier kan de veiligheidsregio of gemeente het crisisteam langdurig en duurzaam inzetten? Dat heeft met de motivatie en drijfveren te maken van de teamleden. Wat drijft een ieder? Hoe kan je daar op inzetten als veiligheidsregio of gemeente? Zodat je kunt blijven rekenen op die kanjers die dag en nacht paraat staan en de handen uit de mouwen steken. 


Met de Motivatiefaculteit biedt Paul Brussaard een unieke en beproefde mix van inzichten en tools voor leidinggevenden en teamleden. Want uiteindelijk telt het teamresultaat. Hoe goed de Voorzitter het ook bedoelt of hoe hard de Regionaal Operationeel Leider ook werkt, het gaat om de juiste wijze van motiveren, van belonen en van meedenken. Als in ieder teamlid de juiste snaar wordt geraakt, dan zal de crisis als uitdaging worden gezien en niet als last.


Herkaderen is een manier om anders naar een crisis te kijken. Dat lukt niet als je er middenin zit. Daarvoor is een buitenstaander nodig, die het herkaderen bij het team op de juiste wijze weet te stimuleren. Die begrijpt wat er speelt, zodat er binnen het team de energie weer kan stromen, zodat mensen vitaal blijven en kunnen blijven relativeren. Een 'vibe' van  -samen winnen-, hoe lastig het soms ook lijkt. Want 24 uur per dag -het knopje aan- kost energie. Zeker als de inzet langduriger wordt, dan kan dit ook gevolgen hebben voor je gezondheid, nachtrust, balans en concentratievermogen. Het gevolg wil je vermijden: ziekmeldingen of uitval. Of zelfs het afhaken van waardevolle mensen. Dit voorkom je met onze aanpak. Wij leren iedere medewerker hoe je je staande kunt houden in een langdurige crisisperiode. Grip4communicatie biedt leiders handige en praktische tools om deze duurzaamheid van de teamleden te vergroten. Grip4communicatie werkt achter de schermen, bijna onzichtbaar en geruisloos, maar biedt direct een groot effect door de juiste dingen te doen op het juiste moment. Door de teamleden wordt dit ervaren als -aandacht voor elkaar, -een opsteker- -motivatie- en/of -waardevervulling-. 


Bel met 088-2787301 voor meer informatie over de Motivatiefaculteit van Grip4communicatie. 

Beter teamresultaat - lager ziekteverzuim - voorkomen burn out - duurzame inzetbaarheid van ervaren teamleden - meer energie -


 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn