Verkeerscommunicatie!
Grip op beeldvorming rondom grootschalige bouwprojecten en verkeersstromen

Paul als Hulpverlener

HULPDIENSTEN 

Naast mijn werk als (crisis)communicatieadviseur ben ik brandweerman. Ik zet me in, samen met mijn collega's, om de medeburger of dier in nood te helpen. Binnen 4 minuten zijn we met ons brandweervoertuig onderweg om de brand te blussen of iemand te bevrijden. Dat doen we 24/7. Ik ben professioneel opgeleid en getraind. Als oefenleider en oefencoördinator draag ik mijn steentje bij aan een professioneel brandweerkorps, zodat we als team succesvolle inzetten kunnen doen. 


 Dit doe ik omdat ik maatschappelijk verantwoord wil werken. Ik doe ertoe. Ik heb mensenlevens gered. Dat gun ik jou ook. Maar dan misschien als bestuurder, burgemeester of regionaal operationeel leider.


Ik ben voor sterke Veiligheidsregio's met goed getrainde en gemotiveerde mensen. Waarbij de harde werkers goed in beeld zijn als de mensen die het echte werk doen. Ook als het om vrijwilligers gaat, die hun leven in de waagschaal zetten om een ander te redden. 


Met mijn organisatie BRUSECO Training & Certificering brengen wij de motivatie weer terug bij de medewerkers van gemeenten en veiligheidsregio. Want de mens is de motor in tijden van crisis! Wij geven deze medewerkers veerkacht en de juiste energie, zodat ze hun werk goed kunnen uitvoeren. Zo blijft talent binnen de organisatie aanwezig. Want dat is hard nodig de komende jaren.


Vanuit GRIP4communicatie draag ik  bij aan een veilige maatschappij tijdens een crisis of een ramp. Ik draag bij aan -meer vitale medewerkers - die werkzaam zijn voor gemeenten en veiligheidsregio's. Vooral tijdens de COVID-19 crisis, die langdurig is, ontstaat de behoefte aan nieuwe energie binnen gemeentes op het terrein van de communicatie en crisiscommunicatie. Daar zorg ik voor door mijn aanpak. Want is altijd de mens in de functie. Als buitenstaander met een frisse blik. Als doener. Op projectbasis en voor een vastgestelde periode. Ik doe wat ik beloof. 


Het gaat om het motiveren van de medemens om zich aan de regels te houden. Dat vraagt om uitleg en om de juiste visuals. Daarom is dit een specialistische opgave in een vakgebied waar niet iedereen ervaring mee heeft. Dat maakt Grip4communicatie uniek. Wij zijn het zelf als betrokkenen,  die de campagnes ontwikkelen en bouwen aan een veilig Nederland. Wie kan dat nog meer zeggen? 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn