Verkeerscommunicatie!
Grip op beeldvorming rondom grootschalige bouwprojecten en verkeersstromen

Paul als ondernemer.

"Als tweedejaars student HEAO (Management Economie en Recht) ben ik mijn eerste onderneming gestart. In 1990 ontmoette ik via een lift naar Parijs mijn eerste opdrachtgever. Nu 30 jaar later heb ik voor meer dan 4.500 opdrachtgevers gewerkt. Voor advocaten, accountants, Raden van Bestuur directies, overheidsinstellingen, Europese Commissie, Presidenten en Koningshuizen, ambassades en hoogwaardigheidsbekleders". 


"Het waren geweldige jaren. Die kende hoogtijdagen en vele avonturen in Frankrijk, Dubai en Duitsland. We zijn marktleider in een aantal nichemarkten (BtoB en BtoC). De corona-crisis in 2020 werkte wel louterend. Als ondernemer werd het mij lastig gemaakt. Het kostte me ook veel energie om mijn dromen te realiseren.  Je schudt de kop en gaat weer verder. Want als ondernemer ben je niet van het dubben en tijd verliezen. Mijn teams zijn zelfsturend. En dat biedt mij de mogelijkheid  om mijn langgekoesterde droom te realiseren: als coach mijn kennis en ervaring te delen en te vermenigvuldigen binnen veiligheidsregio's en gemeenten. 


Ervaring, opgedaan vanuit de praktijk als lid van het Regionaal Operationeel Team en als ondernemer/adviseur en niet vanuit een snelcursus MBA of door een aantal boeken te lezen. Gehard door tegenslagen en gelukkig geworden door zoete overwinningen kan ik waarde toevoegen aan mensen die op podium op moeten of bedrijven/organisaties die veerkracht nodig hebben. Dat is ervaring en kennis waarmee ik nu andere ondernemingen en organisaties kan inspireren en sterker maken".

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn