Verkeerscommunicatie!
Grip op beeldvorming rondom grootschalige bouwprojecten en verkeersstromen

Ik ga voor #positief leiderschap!

Ondernemers en bestuurders zijn leiders. Die hebben supporters en fans nodig.

Ik sta voor persoonlijke ontwikkeling en positief leiderschap. Leiders zijn initiatiefnemers, kartrekkers en mensen met goede ideeën. Die leiders brengen vooruitgang of verbetering in de omstandigheden van doelgroepen die minder zichtbaar zijn. Of zorgen voor meer welvaart voor een ieder. Zo zie ik leiderschap. Dit geldt ook voor de burgemeester.


Met  goed leiderschap kan je de crisis aan en lichter maken, stimuleer je innovatie van binnenuit en ontwikkelt de welvaart zich door initiatieven vanuit de juiste mensen. Goede leiders zijn bereid te leren en te reflecteren om vervolgens door te pakken. Zodat je als leider het juiste kunt doen. Leiders zijn niet foutloos, maar samen met een goed team worden failures voorkomen.


Leiders zijn cruciaal in moeilijke tijdens zoals tijdens deze Covid-19 crisis. Die leiders moeten gedragen worden door goede adviseurs.


Ik heb bij de start van de Corona crisis een artikel over leiden geschreven. Lees hierover mijn artikel voor het NCD: https://ncd.nl/leiden-vanuit-het-oog-van-de-orkaan/ 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn