Verkeerscommunicatie!
Grip op beeldvorming rondom grootschalige bouwprojecten en verkeersstromen

Ondernemer, hulpverlener, vader, adviseur, trainer & coach...

Ik sta voor gerechtigheid, gelijke kansen en samen succes delen. Ik kan niet tegen onrecht, dubben en starheid. 

"Wat wil ik betekenen in dit leven?". Die vraag stel ik mijzelf iedere dag. Dat is ook mijn drijfveer om al 30 jaar als -zelfstandig- ondernemer en adviseur mijn projecten te organiseren. Ik ben hierdoor onafhankelijk en authentiek. Dit geeft mij de optimale vrijheid om mezelf te zijn en mij echt te geven voor mijn opdrachtgevers. Ik doe dat als ik me daar prettig bij voel. 


Ik hou van authentieke mensen met al hun sterke en minder sterke punten. Dan zet ik graag mijn kwaliteiten in om mee te werken aan het front. Als ondernemer doe ik dit al 30 jaar, maar dit doe ik iedere dag concreet  als brandweerman, als communicatieadviseur en als teamlid van het Regionaal Operationeel Team van de Veiligheidsregio Utrecht. Voor mij geen negen-tot-vijf mentaliteit. 

Iedere dag ben ik van betekenis voor mijn medemens, die op mijn steun en support vertrouwt. 


Al vroeg was ik financieel zelfstandig. Mijn studie aan de HEAO heb ik zelf moeten betalen door het oprichten van een eigen onderneming. Ik ben summa cum-laude voor mijn eindscriptie afgestudeerd (cijfer 10) bij Deloitte alweer in 1994. Dit tijdperk zonder internet was voor mij een ware snoepwinkel. Het ging om relaties, communicatie, marketing, netwerken en om wie ken je? Dat snapte ik al vroeg. Al snel groeide mijn onderneming uit naar marktleiderschap. Nu 30 jaar later bestaat deze onderneming nog steeds. Ik heb samen met mijn teams meer dan 4.500 opdrachtgevers bediend. 


Doordat ik mijn hele leven lang zelf mij eigen inkomsten verdien en ik niet door enige werkgever werd onderhouden, heb ik veel vaardigheden moeten en kunnen ontwikkelen. Van (crisis)communicatie tot coaching, van trainer tot goed werkgeverschap, van exporteur van kennis naar Duitsland en Frankrijk, tot ontwikkelaar van trainingprogramma's. Social media, copywriting, concept-ontwikkeling en als schrijver van speeches. Ik werk aan wat relevant is en voor mij van grote waarde is. Ik ben Master practitioner NLP.


Ik maak graag het verschil.


Wederzijdse klik

Ik werk alleen op projectbasis waar een wederzijdse klik bestaat. Ik ben met hart en ziel betrokken bij jou als opdrachtgever. Daarvoor leef ik me in en schakel mee op. Ik ben realist en biedt wat nodig is om de opdracht tot een (team)succes te maken. Als een warm mes door de boter kom ik tot de essentie. Dat vraagt om committment, vertrouwen, een professioneel kader en een langdurige samenwerking. Totdat mijn opdracht erop zit. Of tot het moment dat we vaststellen dat ik geen toegevoegde waarde meer heb. Zo sta ik erin.


Ik werk hands-on mee. Ik ga voor resultaat. Ik schrijf geen lange rapporten die in de la komen te liggen. Ik ben van de actielijstjes die afgevinkt worden. Ik wil resultaat zien, concreet en meetbaar. Ik sta open om me snel te lezen en me aan te passen, om vervolgens vooruit te kunnen denken. 


Alles in het belang van ons gezamenlijke doel. 


Paul is Bachelor Business Administration (BBA), Master NLP (Academie voor Psychotherapie), (Crisis)communicatieadviseur, trainer en coach. Paul heeft diverse bedrijven opgezet en geleid in Nederland, Duitsland en Frankrijk en spreekt vier talen. Hij is ervaren op het terrein van marketing, sales, HRM, sales, gesprekstechnieken, communicatiekalenders, het ontwikkelen van trainingen, personal coaching en leiderschapsontwikkeling. Hij is bekend met de hulpdiensten en crisisorganisatie door zijn rol als HBT bij de Brandweer en door zijn taak binnen het COVID-19 Regionaal Operationeel Team van de VRU.

 

Paul werkt alleen op projectbasis.


Onafhankelijk

Paul is eigenaar van diverse ondernemingen/marktconcepten, zoals BRUSECO Training & Certificeringen, met o.a. de labels Certificering van Chauffeurs, Certificering van Hulpverleners, Certificering van Rijinstructeurs, de Brandweerrijschool en Ambulancerijschool. Daarnaast is Paul eigenaar van CHAUFFEUR.NL het platform voor chauffeurs in Nederland. 

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn